معصومه ظهیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به این که چندی پیش به میزبانی حوزه های علمیه خواهران، هم اندیشی مدرسان حوزوی فضای مجازی و سواد رسانه ای برگزار شد، اظهار داشت: اهمیت و حساسیت و تاثیرگذاری فوق العاده فضای مجازی و شبکه های اجتماعی می طلبد که حوزویان چه در بخش خواهران و چه بخش برادران بیش از پیش نسبت به این عرصه های نوین ، دغدغه و حساسیت لازم را داشته باشند.
وی افزود: واقعیت آن است که در شرایط کنونی ، شبکه های اجتماعی ، وضعیت خاصی در فضای رسانه ای پدید آورده اند به طوری که حقیقتاً کمتر فرد یا خانواده ای است که می تواند با قاطعیت مدعی شود که با مسایل و تبعات آن روبرو نیست.
این مسئول حوزوی همچنین گفت: البته باید دانست که فضای مجازی به خصوص شبکه های اجتماعی خود به یک بستر و ظرفیت مهم فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده و از این رو هم می تواند منشأ تحولات مفید و مطلوب باشد و هم این که دربردارنده عوارض و آسیب های خطرناکی باشد.
وی با تاکید بر این که مهم ترین مساله در این باره ناظر به شناخت صحیح از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است ، بیان داشت: سواد رسانه ای کمک می کند که شناخت ما از رسانه های نوین در بستر فضای مجازی و اقتضائات فعالیت در آن ها بیشتر شود و طبعاً در سایه این شناخت بهتر می توان به مدیریت چنین فضایی همت گماشت.
ظهیری همچنین گفت: بی شک ورود آگاهانه و کم آسیب در این عرصه ، پیش و بیش از هر مساله دیگری، مستلزم توجه جدی به اصل آموزش و اطلاع رسانی به موازات تلاش پیگیرانه در امر فرهنگ سازی است، چرا که امروزه با ورود تکنولوژی و وسایل ارتباط جمعی و توسعه بسیار زیاد آن، نهاد خانواده ایرانی با مشکلات و مسایل عدیده ای مواجه است که بدون آموزش و فرهنگ سازی مطلوب به خصوص توسعه سواد رسانه ای در جامعه نمی توان از تلاطم آن ها عبور کرد.
۳۱۳/۸
نظر شما